Árak és foglalás

Áraink, foglalás, lemondás

Áraink szezontól és az eltöltött éjszakáktól függően változnak minden apartmanunkban. A www.pekiapartman.hu weboldalunkon tájékozódhatsz az aktuális árakról és a foglaltságról.

Mit kell tenned ha kíváncsi vagy az árakra és foglalni szeretnél?

 • Kattints a következő linkre: www.pekiapartman.hu, ez közvetlenül a székesfehérvári apartmanok oldalára visz.
 • Görgess lefelé és megtalálod a foglalási táblázatot. A zöld színű napok szabadok, a pirossal jelzett időszak foglalt.
 • A napoknál jelzett árak, az egész apartmanra vonatkoznak (2 fő esetén). További fő, plusz költséget von maga után.
 • Jelöld ki az érkezés és a távozás napját, hány fő érkezik (az idegenforgalmi adó miatt), jön-e gyerkőc veled és ha igen, mennyi idős, kérsz-e plusz szolgáltatást.
 • Ezután a rendszer kiírja neked hogy mennyibe fog kerülni az apartman bérlése.
 • Amennyiben az ár elnyerte tetszésed, úgy kattints a LEFOGLALOM gombra.
 • Ezután újra leellenőrizheted a foglalásod adatait, majd ha mindent rendben találtál, (és esetleg rendelkezel beváltható kuponnal, akkor add meg a kupon kódját) akkor kattints a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra.
 • A következő szakaszban töltsd ki a számlázási adatokat, és ki tudod fizetni kártyával a foglalásod.

Mi kell tenned ha átutalással szeretnéd rendezni a foglalásod összegét?

Keress fel minket e-mailben az info@lepesmagazin.hu címen, add meg az érkezés és távozás dátumát, a számlázási adataidat, hány fővel érkeznél, szükséged van-e plusz szolgáltatásra, ez alapján mi kiállítjuk részedre a számlát és elküldjük a megadott e-mail címre. Miután beérkezik az átutalás, csak utána tudjuk foglalttá tenni számodra az apartmant. Türelmi időt szoktunk hagyni az átutalás beérkezésére. (kérés esetén akár 24 órát is)

Ezenkívül lehetőséged van SZÉP KÁRTYÁVAL is rendezni foglalásod összegét.

OTP SZÉP KÁRTYA:

Nyisd meg ezt a felületet: https://otpszepkartya.hu/

Regisztrálj ezen a felületen, ez mindenképpen szükséges hozzá. Ha ez megvolt, utána lépj be a felületre, válaszd ki az ügyintézés menüpontot, ezen belül az előlegfizetést. Ezután válaszd ki a listából a szálláshely nevét (Pe-Ki Apartman Székesfehérvár), add meg az utalandó összeget, az utalás közleményében tüntesd fel a foglalási azonosítót.

MKB SZÉP KÁRTYA

Telefonon keresztül lépj kapcsolatba velünk, úgy hogy a kártya nálad van. A megadott adatok alapján előrefizetési azonosítót kérek le a bankodtól, melyet megadok neked. Az utalásod ezzel kezdeményezhető.

Ezután lépj be erre a felületre: https://www.mkbszepkartya.hu/, kiválasztod a fizetés MKB SZÉP KÁRTYÁVAL menüpontot, majd kattints a Kártyabirtokosokra, ott add meg az általam kapott kódot és töltsd ki az űrlapot, ha ezzel kész vagy, kattints az Előrefizetés jóváhagyására.

K&H SZÉP KÁRTYA

3 féle módon tudsz előreutalni:

 1. Zárolás: Én végzem el a kártyaszámod, felhasználandó zseb és az összeg ismeretében. Ilyenkor zárolásra kerül az összeg és akkor oldják fel, amikor a szolgáltatást igénybe veszed nálunk.
 2. Telefonos egyeztetés: Te kezdeményezed a K&H Szép kártyás ügyfélszolgálaton az adatok megadásával. A K&H Telecenter telefonszáma: +36 1/20/30/70) 335 3355 (7-es SZÉP Kártya menüpont)
 3. Ezen a felületen keresztül: https://www.kh.hu/napi-penzugyek/bankkartya/szep-kartya

Lemondás:

Minden esetben a foglalás érvényesítéséhez szükség van vagy az egész összeg vagy visszatérő vendég esetén az összeg 50%-nak a befizetésére.

Miért? Sajnos az utóbbi időben gyakorivá vált az a szokás, hogy a vendég nem jelent meg, és elfelejtett szólni róla vagy érkezés előtt 2 órával telefonált hogy mégsem jön.

Természetesen megértjük, hogy bármikor előfordulhat egy olyan körülmény, ami miatt nem tudsz megjelenni. Ha jelzed felénk időben, akkor mi a befizetett összeget jóváírjuk a következő foglalásod alkalmával.

Köszönjük a megértésed és a kölcsönös együttműködésed!