Rólunk

Kedves Látogató!

Amennyiben egy olyan szállást keresel, ahol odafigyelnek rád és az igényeidre, kedvező áron egy minden igényt kielégítő felszereltségű apartmanban szeretnél megszállni, akkor jó helyen jársz.

Szeretnénk néhány szóban bemutatkozni: Sütő-Kicsák Kriszti és Sütő Péter a Pe-Ki Apartmanok megálmodói vagyunk.

Kriszti, Anna, Peti

Első apartmanunkat Pétfürdőn, a másodikat Várpalotán, a harmadikat Balatonfüreden (amitől időközben megváltunk), a negyediket itt Székesfehérváron nyitottuk és hamarosan bővül a kínálatunk. Azt tapasztaltuk és sokan mondtátok nekünk, hogy nagy kereslet lenne egy olyan apartmanra tőlünk, ahol van egy kiskert, és akár több üzleti utazó vagy családok számára is kényelmes.

Ezért építjük és hamarosan átadásra kerül (2022. szeptember vége- októbere eleje) Székesfehérvár Harmatosvölgy részén található kertes házunk, ami 2 apartmanra lesz osztva. Az egyik lakrész másfél szobás, a másik lakrész 2 hálószoba+ nappali elosztású lesz, mely tökéletesen megfelel kisgyermekkel érkezők számára is.

Számunkra az a fontos, hogy a VENDÉG JÓL ÉREZZE MAGÁT, ezért igyekszünk mindig praktikusan, kényelmesen kialakítani a szállásokat és odafigyelünk az építő jellegű kritikára és ha módunk van rá, akkor ezt a későbbiekben hasznosítjuk is.

Várunk szeretettel titeket!

Üdv: Kriszti és Peti

Telefonszámunk: 06-70-386-8141 vagy 06-70-313-5737

Pe-Ki Apartman logója