Pe-Ki Lux Apartmanok Üzleti célú utazás Utazás üzleti célból-Hol szálljunk meg?

Utazás üzleti célból-Hol szálljunk meg?

Utazó üzleti célból

Székesfehérvár 2023-ra az egyik legtekintélyesebb és legbefolyásosabb gazdasági központja lett Magyarországnak, ezért számos utazást szerveznek üzleti célból a városba. A vármegye központja  jó földrajzi elhelyezkedési miatt, növekvő ipara végett és gazdasági adottságai révén a Dunántúl egyik legerőteljesebben fejlődő városa lett.

A nagy mennyiségű cég, aminek itt van a szék-vagy telephelye, vagy az újonnan nyíló és épülő gyárak következtében egyre többen utaznak üzleti célból a városba.

Az üzleti utazók olyan szállást keresnek mely közel van az adott létesítményhez, és minden igényüket kielégíti a munka terén, és belefér a cég költségvetésébe.

Előző cikkünkben már írtunk arról, hogy mik lehetnek a fontos szempontok amikor munkaügyben utazunk egy ismeretlen városba, így most annak néztünk utána, hogy milyen szolgáltatásokat tud nyújtani egy szálláshely az üzleti utazók számára.

Amikor az utazás üzleti célból történik és nem 1-2 napos útról van szó, akkor egy apartman tökéletes választás lehet, szemben akár egy sima albérlettel. Miért?

  1. Az albérletek nem minden esetben vannak felkészülve egy olyan szellemi dolgozóra, aki napi szinten használja hol a munkahelyén hol a lakásban a számítógépet. Ehhez a gördülékeny munkához szükség van a lakásban sok és jó helyen elhelyezett konnektorra, egy kényelmes székre és dolgozó asztalra.
  2. Gyors internet lehetőség is szükséges a munkához.
  3. A külföldről érkező üzleti utazó kényelmét szolgálhatja a heti takarítási szolgáltatás is, amit egy apartman nyújthat, de egy albérlet nem.

Amennyiben olyan szállást keres Székesfehérváron üzleti útjához ahol az előbb felsorolt szolgáltatásokat nyújtják, sőt még ennél is többet mindenképpen nézzen szét a nagy szálláshelygyűjtő portálokon kívül a Google rendszerében is, vagy keresse fel a Pe-Ki Apartman oldalát és kérjen egyedi árajánlatot.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post